Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

Εκπέμπεται S.O.S

Ένα μικρό περιστατικό μπορεί να είναι η αιτία για να αλλάξει τόσο εύκολα η εικόνα που έχει ο άλλος για σένα.ΛΑΘΟΣ σαπιοκέφαλε/η! Πάρε ποπ-κόρν,βόλεψε κάπου τον κώλο σου(ο καθένας 'την βρίσκει' διαφορετικά) και κάρφωνε το βλέμμα σου σε αυτό που θα συνεχίσεις να διαβάζεις.Μόλις έκανα εικόνα και σε φαντάστηκα σαν τα πρεζόνια που σε κοιτάνε με τα μάτια γουρλωμένα ελπίζοντας να τους δώσεις ρευστό για την δόση τους.Ουρτ από τούδε ρε.Πολύ γενική η θεματική μου περίοδος,παραπάνω,αλλά εύκολα περιεκτική.
Μη σε ξεγελάνε οι μαλακίες που γράφω μέχρι τώρα γιατί το νευρικό μου σύστημα είναι κλονισμένο εδώ και ώρα και η πίεση έχει πάει 24 η μεγάλη, 15 η μικρή.Και έχασα στο LOL εξ'αιτίας των νεύρων!Δεν έπαιζα με νηφάλιο πνεύμα βλέπεις και ήμουν ένα κινούμενο καζάνι.Άσχετο αλλά έπρεπε να το πω και αυτό.Έχασα στο LOL διάολε! Με ρημάξανε,πως το λένε!Ωραία τα λέω,μ'αρέσω και μου έρχεται να με θωπεύσω αλλά αν συνεχίσω έτσι προβλέπω να μου'ρχεται φάσκελο και θα σου δώσω και εύσημα γι'αυτό.

Ας μη κοροϊδευόμαστε.Είναι πανεύκολο και ύπουλο να ρίξουμε όλη την ευθύνη σε κάποιον που μόλις ξεσπάει τα νεύρα του.Σα να βλέπεις πρώτη φορά άνθρωπο να ωρύεται και ξαφνικά σου καταρρίπτει την κοσμοθεωρία περί  "καλού παιδιού".Αυτές τις μαλακίες να τις βάλετε στον ΠΑΤΟ σας.Βέβαια στην περίπτωση που πρόκειται για άτομο μεγάλης ηλικίας εκεί αλλάζουν τα πράγματα.Ας μην αναλύσω τις αντιλήψεις/θεωρίες τους γιατί βαριέμαι πραγματικά και δεν είναι αυτός ο κύριος στόχος μου τώρα.Πόσες φορές έχετε ακούσει από παππούδες/γιαγιάδες "Α έτσι πρέπει να είναι τα εγγόνια.Να σέβονται εμάς τους μεγαλύτερους και να μας φέρονται όμορφα".Εν ολίγοις,να πηγαίνουμε με τα νερά τους και τα καπρίτσια τους.Εκείνοι που σκέφτηκαν αυτή την εμετική φράση,σαν το ξερατό που βγάζεις όταν δεν σου έχει απομείνει τίποτα άλλο στο στομάχι και είναι η τελευταία σου σταγόνα,δεν είχαν υπολογίσει την γέννηση μου.
Το μόνο 'άσχημο' της όλης υπόθεσης είναι ότι όλο το νταβαντούρι μεγαλοποιήθηκε κι άλλο όταν έβγαλα πολλά στη φόρα.Πράγματα που τα είχα φυλαγμένα μέσα μου και το ξέσπασμα ήταν μεγατόνων 01:30 τη νύχτα.Κάτι απ'όλα αυτά θα μπορούσα να το αναφέρω άλλη στιγμή που θα ήμουν ήρεμη αλλά συφιλιάστηκα τόσο πολύ που δεν κρατήθηκα.Έλεγα τόσο καιρό "Εντάξει μωρέ,μη δίνεις σημασία,κάνε υπομονή..Υπομονή..".Παίζει να είμαι και το πιο γαμάτο γαϊδούρι με την υπομονή που έκανα :D.Προφανώς η υπομονή μου μόνο καλό δεν μου έκανε.Η υπερβολική χρήση της πρέπει να αποφεύγεται.Αυτό ισχύει γενικά,σε όλα τα πράγματα.Γιατί καταντάμε να θεωρούμαστε και μαλάκες πια..
Ξέφυγα όμως..Α ναι.Για να καταλάβεις τι εννοώ σχετικά με την πρόταση με την οποία ξεκίνησα να γράφω.Ο άλλος έχει σχηματίσει,θεωρώντας εύστοχα, την εικόνα ότι διακατέχεσαι από απίστευτη ηρεμία.Καλά ως εδώ.Αυτό δεν μπορεί να συνεπάγεται αυτόματα την πλήρη αδράνεια σου στη μουρμούρα και στον πρηξαρχιδισμό.Κάνεις ότι δεν κοιτάς..και παρ'όλα αυτά έχεις δει τα άπαντα.Κάνεις ότι δεν ακούς..αλλά έχεις πλήρη γνώση του τι γίνεται.Μαζεύεις υλικό για να έχεις να προσάψεις πράγματα στο τέλος.Όταν έρχεται η κατάλληλη στιγμή τα αραδιάζεις ΟΛΑ με αποτέλεσμα να μένει σέκος ο άλλος διαπληκτιζόμενος λες και τον έχεις στήσει στον τοίχο και χώνεις κλωτσομπουνίδια στο στομάχι.(και να φανταστείς δεν θυμάμαι και εγώ πότε ήταν η τελευταία φορά που είδα ταινία θρίλλερ).Εκεί λοιπόν χάνει πάσα ιδέα για το άτομο σου και νομίζει ότι είσαι το πιο κακό πλάσμα στον πλανήτη Άρη.

Λοιπόν.Δεκτό το γεγονός να ξεβράσεις ότι άσχημο σε βαραίνει.Είναι ψυχοφθόρο το να μην μιλάς..να μην φωνάζεις.Άλλωστε,δεν έχει κανένα απολύτως νόημα γιατί οι άνθρωποι ΔΕΝ αλλάζουνε.Παραμένουν οι ίδιες σκατόψυχες μάζες μέχρι να καούνε στην Κόλαση.Από τη στιγμή που έρχεσαι αντιμέτωπος με ορισμένους 'κολλημένους' εγκέφαλους,που έχετε πλήρη αντίθεση απόψεων,η διαμάχη/λογομαχία θα είναι αναπόφευκτη.
Για το καληνύχτα σας τσακώστε μια φράση κλειδί: Καλύτερα κακός παρά μαλθακός.Έμπνευση της στιγμής.Είναι πιθανό να σκεφτείς ότι πιάνω τα δύο άκρα και δεν προτείνω μια μέση λύση.Αλλά ως άνθρωπος των άκρων θα υποστηρίξω ότι με τους υπόλοιπους ανθρώπους-γενικότητα-η μέση οδός πάει περίπατο και αναγκαστικά υπερτερεί το ένα εκ των δύο.Αυτό όμως δεν είναι του παρόντος και είναι ένα ζητούμενο που ίσως αναλύσω σε επόμενη ανάρτηση.

5 σχόλια:

  1. Άσε το εγγλέζικο σε μένα πορνάκι!Ναι, έγινε μια έκρηξη δυστυχώς.Θα μιλήκουμε μουσουνού όταν σε πετύχω. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτοί οι τσακωμοί είναι οι χειρότεροι, κρατάς τόσα μέσα σου και κάποια στιγμή όταν η σταγόνα ξεχειλίζει το ποτήρι τα λες όλα ακόμα και αν αύριο το έχεις μετανιώσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ισχύει.Γιατί βγαίνουν πολύ απότομα και άσχημα αυτά που είχες να πεις εδώ και καιρό.Δε βαριέσα όμως..Κάτι έτσι για αλλαγή :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή